|
برنامه نویسی ماشین حساب algebra
|
|
۱۳۸۷-۵-۱۳ يك شنبه, ۰۵:۲۸ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۳۸۷-۵-۱۵ سه شنبه ۱۲:۰۴ صبح توسط ehsan.civil.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
برنامه نویسی ماشین حساب algebra
تو این بخش آموزش برنامه نویسی با ماشین حساب algebra FX2-plus و همچنین کارایی اون داده میشه.دوستان اگه سوالی دارن اینجا مطرح کنن
برای دیدن عکس ها لطفا ثبت نام کنید |
|||
تشکر شده توسط : |
admin, soha_kermanshah |
|
۱۳۸۷-۵-۱۴ دو شنبه, ۰۵:۱۶ عصر
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
| RE: برنامه نویسی ماشین حساب algebra | |||
|
۱۳۸۷-۵-۱۴ دو شنبه, ۰۵:۲۹ عصر
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
برای اینکه بتونید ماشین حسابتونو به کامپیوتر وصل کنین باید این کابلی رو که عکسش اینجا هست تهیه کنین و برای انتقال برنامه از کامپیوتر از نرم افزار FA_123_FOR_FX2_9950_9850_FX_2 که پستای قبلیه استفاده کنین.فکر میکنم پیدا کردن کابل و خریدش ارزششو داشته باشهبرای دیدن عکس ها لطفا ثبت نام کنید
برای دیدن عکس ها لطفا ثبت نام کنید |
|||
shayan |
|
۱۳۸۷-۵-۱۴ دو شنبه, ۰۵:۳۷ عصر
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: برنامه نویسی ماشین حساب algebra
اینم نرم افزار ماشین حساب class pad 330 هستش که شبیه سازی شده نمونه واقعیه.با این برنامه عینا" توی کامپیوتر یه ماشین حساب class pad 330 دارین بدون اینکه 130000 تومن پول خرج کنین برای دیدن عکس ها لطفا ثبت نام کنید
برای دیدن لینک ها لطفا ثبت نام کنید برای دیدن عکس ها لطفا ثبت نام کنید امیدوارم که استفاده کامل رو ازش ببرین |
|||
shayan, uiq30, shahram365, ayub 12 |
|
۱۳۸۷-۵-۱۴ دو شنبه, ۰۵:۵۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۳۸۷-۵-۱۴ دو شنبه ۰۵:۵۴ عصر توسط ehsan.civil.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خیلی از دوستان عمرانی هستن که همیشه می خواستن یه برنامه باشه که تحلیل کامل یه خرپا truss رو به صورت کامل واسشون انجام بده .اینجا برنامشو میذارم به همراه راهنمای برنامه که هردو توی یه فایل rar هستن.برنامه ی خیلی خوبیه توصیه میکنم حتما" استفاده کنین.
برای دیدن لینک ها لطفا ثبت نام کنید |
|||
|
۱۳۸۷-۵-۱۴ دو شنبه, ۰۶:۲۲ عصر
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من هرجا گشتم این کابل و نداشتن! برای مدلی کابل جداگانه می خواد یا همه کابل و سوکت هاشون یک جوره؟
|
|||
|
۱۳۸۷-۵-۱۴ دو شنبه, ۰۶:۴۳ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۳۸۷-۵-۱۴ دو شنبه ۰۶:۵۷ عصر توسط ehsan.civil.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
نه فرقی نمیکنه.البته این کابل توی تهران موجوده که اگه یکم بگردی میتونی پیدا کنی.البته نمیدونم همین "دفتر ماشین" چرا این کابل رو نمیاره! به هر حال گیر آوردن کابل و گشتن ارزششو داره.البته مدل های جدید تر ماشین حساب ها هستن که کابل usb میخورن و کابل هم همراهشونه مثل مدل texas ti89 titanium که عکسشو این زیر گذاشتم.واقعا" معرکه س البته قیمتش 200000 تومنه.ولی به نظرم همین algebra خیلی ماشین حساب خوب و کاملی هستش
برای دیدن عکس ها لطفا ثبت نام کنید برای دیدن عکس ها لطفا ثبت نام کنید |
|||
|
۱۳۸۷-۷-۲ سه شنبه, ۱۰:۱۸ صبح
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
از این به بعد چون احتمال میدم که گیر آوردن کابل واسه بعضی دوستان یکم سخته برنامه رو به صورت PDF هم میزارم که اون رو بعد از اینکه باز کردید عینا" باید در قسمت برنامه نویسی ماشین حساب بنویسین.باز هم میگم که کسایی که از این برنامه ها استفاده میکنند بدون شک مشکلاتشون سر جلسه امتحان خیلی کمتره.فعلا" برنامه های مربوط به عمران رو نوشتم.اگه کسایی که مایل به نوشتن برنامه رشته خودشون بودن حتما" اینجا مطرح کنن
|
|||
|
۱۳۸۷-۷-۲ سه شنبه, ۱۰:۳۰ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۳۸۷-۷-۲ سه شنبه ۱۰:۴۴ صبح توسط ehsan.civil.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دایره موهر
این برنامه توی چند درس قابل استفاده است.دایره موهر توی درسایی مثل استاتیک که توی اکثر رشته های فنی مشترکه و مقاومت مصالح و همچنین مکانیک خاک کاربرد داره.من سر جلسه امتحان مقاومت مصالح ازش استفاده کردم.یک سوال دایره مور اومده بود که دوستام میگفتن بدون این برنامه حدودا" واسه حل کردنش نیم ساعت وقت گذاشتن در حالی که من فقط با فشار دادن 1 کلید در عرض 5 دقیقه کاملا" ماشین حساب جواب ها رو بهم داد... باز هم میگم که از فایل PDF هم که کسایی که کابل کامپیوترو ندارن میتونن استفاده کنن برای دیدن عکس ها لطفا ثبت نام کنید فایل دانلود با پسوند rar هستش که هم فایل برنامه و فایل PDF داخل اونه... دانلود برنامه دایره موهر به همراه فایل PDF: برای دیدن لینک ها لطفا ثبت نام کنید |
|||
|
۱۳۸۷-۷-۲ سه شنبه, ۱۰:۴۳ صبح
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
| RE: برنامه نویسی ماشین حساب algebra | |||
|
|

تشکر شده توسط :